Ordre lagt på hverdage inden kl. 14, vil blive leveret første kommende hverdag

Sodavand til din virksomhed – sluk tørsten med Sluktørsten

Har du en virksomhed, hvor sodavand spiller en vigtig rolle, så skal du overveje at tage et kig på, hvad Sluktørsten kan tilbyde dig - her har vi nemlig levering af sodavand til firma. Vi er et moderne drikkevaredepot, som forhandler alle typer af drikkevarer til din virksomhed. Uanset om du skal sælge sodavand i din cafe, på din restaurant, eller om det er dig, der sikrer, at dine kolleger kan få en kold forfriskning i løbet af arbejdsdagen. Så find de lækre sodavand på vores hjemmeside, valg dine mængder og glæd dig til den næste levering af sodavand. Vi har fleksibel og hurtig levering, og der er ligeledes mulighed for, at vi også håndterer din returpant. 

Hvilke sodavand forhandles hos Sluktørsten? 

Vi har et bredt udvalg af lækre forfriskende sodavand, saft og kildevand. Vi er din vand leverandør og du kan finde det fulde udvalg af sodavand lige her. Du kan frit vælge mellem sodavand i flere størrelser og i både flasker, dåser, glas og plastik. Du finder de helt klassiske og elskede mærker og store brands som Coca Cola, Faxe Kondi, Pepsi og Schweppes. Herudover finder du også mindre og mere eksklusive mærker som Naturfrisk’s økologiske sodavand samt Fritz, Craft Soda og Thomas Henry. Vi forhandler også de fine små retroflasker fra danske Frem. Du kan finde en hel regnbue af søde forfriskninger med et utal af lækre smage. Vælg nemt dine favoritter, og lad os stå for din næste sodavand levering.   

Vælg lige det du ønsker – køb drikkevarer hos Sluktørsten 

Vi er et uafhængig drikkevarer depot – det betyder, at du ikke har nogen som helst forpligtelser overfor specifikke drikkevarer eller varemærker. Du kan ganske enkelt bare vælge dét du bedst kan lide, eller det du ønsker at forhandle i din virksomhed; på din restaurant, café eller diskotek, eller hvor du ellers tilbyder køb af sodavand. På denne måde kan du tilgodese både Pepsi-elskerne og Coca Cola-entusiasterne samt dem der bedst kan lide de mindre og mere specielle mærker. Hos Sluktørsten kan du få sodavand leveret lige til døren og faktisk helt ind på hylderne, hvis du ’bor’ indenfor vores primære leveringsområde. Læs mere om hvor nemt det er at købe sodavand og andre drikkevarer online hos Sluktørsten. Vi glæder os til at modtage din ordre på sodavand til din virksomhed.

Spørgsmål og svar om levering af sodavand til din virksomhed:

Hvordan kan jeg bestille sodavand til min virksomhed?

Du bestiller sodavand til din virksomhed på vores hjemmeside, helt som man kender det fra en hvilken som helst webshop. Under vores overskuelige kategorier finder du let, det du mangler og kan lægge varerne i din kurv.

Hvilke forskellige sodavands brands kan leveres?

Vi har et stort udvalg af sodavand fra de mest kendte brands som Faxe Kondi, Pepsi, Coca Cola, Fritz, Miranda, Squash, Schweppes og mange flere. 

Hvor hurtigt kan sodavand leveres?

Hvis din virksomhed ligger i eller omkring Hovedstaden, og du bestiller inden kl 14, så kan vi levere dine varer allerede næste dag. Vi leverer også gerne drikkevarer til andre steder i Danmark, men da gælder lidt andre vilkår. Læs her om vores leveringsområde.