Ordre lagt på hverdage inden kl. 14, vil blive leveret første kommende hverdag

Resultater 1 - 4 ud af 4

Mexicansk Øl

24x35,5cl

Pris ex. Moms og Pant:
268,28 kr
Pris / kg:
Stk pris
11,18 kr.

24x33cl

Pris ex. Moms og Pant:
259,00 kr
Pris / kg:
Stk pris
10,79 kr.

24x35,5cl.

Pris ex. Moms og Pant:
306,00 kr
Pris / kg:
Stk pris
12,75 kr.

24x33cl

Pris ex. Moms og Pant:
268,28 kr
Pris / kg:
Stk pris
11,18 kr.

Mexicansk øl

Mexico er et af de mange lande, der i lang tid også har brygget deres egen mexicanske øl. Det er altså ikke en ny ting, at man i Mexico har egenproduktion af øl. Hele produktionen trækker faktisk spor tilbage før 1500-tallet, hvor man dengang lavede alle øllene på korn.

I Danmark har vi også på et tidspunkt produceret vores øl på korn, men den mest normale brygningsmetode er i dag ved at bruge byg. Bygmetoden fandt også vej til Mexico, og efter 1500-tallet begyndte man at bruge byg i ølproduktionen af mexicansk øl.

I og med at produktionen har været mere eller mindre i gang lige siden 1500-tallet, så findes der efterhånden også en masse forskellige mexicanske ølmærker. Du kender nok nogle af dem, der har navnene: Corona, Sol, Modelo og XX Dos Equis.

Mexicansk øl smager friskt

Noget der især kendetegner en god mexicansk øl er, at den er frisk i smagen. Det er nok derfor, at mange især forbinder de to mærker: Corona og Sol med sommer og sol. Og det giver jo meget god mening, når øllene kommer fra Mexico, der netop er et tropisk land, hvor temperaturerne kan blive ret høje året rundt.

Derfor skal en mexicansk øl også gerne være frisk, da det er dejligt forfriskende at drikke en øl, der ikke er for tung i smagen, når solen bager. Her i Danmark er vores øl en smule tungere i smagen, så hvis du gerne vil have en øl, der smager lidt mindre af øl, så er en mexicansk øl et godt bud.

Du har nok set det før, men rigtig mange vælger at putte frisk lime i deres mexicanske øl. Det giver lige dét ekstra friskhed til en ellers let og perlende øl. Det gør man eksempelvis meget i en Sol Cerveza, der minder meget om den velkendte Corona øl.

Vil du prøve nogle af de andre mexicanske øl, så kan det være en Modelo Escpecial eller XX Dos Equis Lager. Det er også begge lyse øl, der er produceret i Mexico.

Køb mexicansk øl hos Sluktørsten

Hos Sluktørsten har I stor mulighed for at bestille lige den mexicanske øl, som I gerne vil have. Det kan være, at I vil sælge dem i jeres restaurant eller kunne tilbyde jeres medarbejdere dem til fredagsbaren.

Den klart mest populære mexicanske øl er Corona Extra. Det er ikke kun herhjemme, at den er populær. Rent faktisk er det sådan, at det er den 4. mest populære øl i hele verden. Så hvis du leder efter en mexicansk øl på glas, er denne et godt bud.

Corona har desuden også lavet en Corona Zero, der er den klassiske Corona Extra bare helt uden alkohol. Den har stadig den samme skønne smag som den klassiske, men alkoholprocenten er på 0,0%.

Køb Mexicansk øl lige her hos os, og så sørger vi for hurtig og sikker levering direkte til virksomheden. Så kan I nyde de forskellige mexicanske ølmærker inden for et par dage.