Ordre lagt på hverdage inden kl. 14, vil blive leveret første kommende hverdag

Resultater 1 - 6 ud af 6

Somersby

24x27,5cl

OBS:
Tilbud spar 70,08 kr. kassen
Pris ex. Moms og Pant:
224,40 kr
Pris / kg:
Stk pris
9,35 kr.

24x33cl

Pris ex. Moms og Pant:
268,56 kr
Pris / kg:
Stk pris
11,19 kr.

24x33cl

Pris ex. Moms og Pant:
268,56 kr
Pris / kg:
Stk pris
11,19 kr.

24x33cl

Pris ex. Moms og Pant:
268,56 kr
Pris / kg:
Stk pris
11,19 kr.

24x33cl

Pris ex. Moms og Pant:
268,56 kr
Pris / kg:
Stk pris
11,19 kr.

24x33cl

Pris ex. Moms og Pant:
268,56 kr
Pris / kg:
Stk pris
11,19 kr.

Somersby - den lækre læskende cider

Hvis der er en cider, der er populær blandt rigtig mange, så må det være Somersby cider. Der findes rigtig mange forskellige Somersby varianter, og derfor burde der være noget for enhver smag. Det er muligt at få Somersby med og uden alkohol. Den klassiske Somersby alkoholprocent er med 4,5% alkohol, og netop denne findes i mange forskellige varianter. Derudover findes der også alkoholfri udgaver. 


Somersby cider er en virkelig lækker og læskende drik, som rigtig mange forbinder med sommer, sol og fest. Det er en drik, som man både kan nyde til hverdag, til fest og til en god fredagsbar med kollegerne. Den mest populære Somersby cider må være den helt klassiske Somersby æble, som du finder både som Somersby Æble flaske og Somersby Æble dåse. Den har en dejlig frisk smag af æble, men der findes også andre lækre Somersby varianter. Blandt Somersby smage kan du blandt andet også vælge at få Somersby rabarber, Somersby hyldeblomst lime eller Somersby Blackberry leveret direkte til din firma. I vælger selv, om I ønsker Somersby på flaske eller Somersby på dåse.


Vi oplever ofte, at det især er til fredagsbarer og firmafester, at de ansatte nyder at drikke en god Somersby cider. Der vil altid være nogen, der ikke er til de søde cidere, men så kan I helgardere jer og også købe nogle øl, lidt sodavand eller noget spiritus. Det er det gode ved at handle ved os er at I kan købe alle jeres drikkevarer ét sted, så det kommer i en samlet ordrer. 


Levering af Somersby cider

Vi sælger en lang række forskellige Somersby varianter, så du kan købe en masse forskellige Somersby rammer. Vi har specialiseret os i at levere drikkevarer til erhverv, så alle drikkevarer kan købes ét sted. Det betyder, at du hos os kan købe alt fra vand til sodavand til øl til cidere og spiritus. Så kan I tilbyde jeres ansatte og kunder en masse lækkert at drikke, uden at I selv skal ud og fylde en indkøbsvogn. Vi leverer nemlig alle vores drikkevarer direkte ud til jer. I kan enten vælge, at vi leverer til kantstenen, men vi kan også bære det helt op for jer.


Hos Sluktørsten kan jeres virksomhed nemt bestille alle jeres drikkevarer online, og så leverer vi det direkte til jer. Vores leveringsområder ligger primært inden for Amager, Køge, Roskilde, Frederikssund, Hillerød, Humlebæk og Storkøbenhavn. Her er det muligt for jer at bestille lækre Somersby cider og andre drikkevarer med levering næste hverdag, hvis I bestiller inden klokken 14 dagen før. Vi står både for levering til firmaer, levering til restauranter, levering til hoteller og levering til barer. Vi sidder altid klar til at rådgive jer om jeres muligheder inden for levering af de forskellige drikkevarer. Ligger din virksomhed uden for vores leveringsområde? Så kan I altid kontakte os, så ser vi om vi ikke kan finde en løsning.