Ordre lagt på hverdage inden kl. 14, vil blive leveret første kommende hverdag

Montalto Nero Davalo Øko Rose

6x75 cl.

Land:
Italien
Stk pris
46,90 kr
281,40 kr
Pris / kg:
Beskrivelse:
Terre Siciliane IGT
 

Økologisk vin fra solbeskinnede Sicilien, hvor økologiske dyrkning og arbejdspraksis parret med Italiens største vinregions stordriftsfordele har resulteret i betalelig value-for-money med det sympatiske ved en miljøvenlig profil som en ekstra gevinst. Montalto Organic Rosé nyder godt af Barone Montaltos moderne vineri med alt, hvad der bimler og bamler i rustfrit stål, køleteknik og andre teknologiske spidsfindigheder: der er altafgørende for at producere en frisk, aromatisk rosé uden mislyde.

 

Barone Montalto har begået en glimrende, saftig rosé og samtidig vin med både smag, let fylde og personlighed. Den lokale Nero d’Avola er Siciliens mest succesrige drue, og vel i det hele taget en af Italiens mest populære druer, der ikke blot giver dejlig rødvin; rosé er også en fornøjelse.

 

Duft og smag har udfarende røde bær med blomstrede nuancer og en knitrende syrefriskhed, der passer perfekt sammen med den cremede fylde. Vinen holdes i en uforpligtende og lettilgængelig stil, der kalder på det næste glas.

 

Nyd vinen til næringsrige salater, stegt fjerkræ, til middelhavs-inspireret fiskesuppe eller som tørstslukker i det foretrukne havemøbel.

 

Vi anbefaler at servere vinen ved 7-10°.

Relaterede produkter

  25L Fustage

  Stk pris
  /Liter 29,16 kr.
  Pris ex. Moms og Pant:
  729,00 kr
  Pris / kg:
  Stk pris
  /Liter 29,16 kr.

  1x70cl

  Stk pris
  194,90 Kr.
  Pris ex. Moms:
  194,90 kr
  Pris / kg:
  Stk pris
  194,90 Kr.