Ordre lagt på hverdage inden kl. 14, vil blive leveret første kommende hverdag

Resultater 1 - 1 ud af 1

Amerikansk Øl (USA)

24x33 cl.

Pris ex. Moms og Pant:
237,02 kr
Pris / kg:
Stk pris
9,88 kr.

Tag et smut til Amerika – smagsmæssigt i hvert fald

Hos Sluktørsten forhandler vi et lille, men smagsmæssigt bredt udvalg af amerikansk øl. Du kan få lige fra den klassiske og kendte Budweiser pilsner med den lette og lyse smag, til den mere mørke og smagfulde IPA fra Lagunitas og herimellem finder du Founders All Day IPA. Der er med andre ord en øl for enhver smag og til enhver lejlighed, når du er ude efter en lækker og speciel udenlandsk øl.

Vores udvalg af amerikansk special øl

Som nævnt spænder vores udvalg af amerikanske øl smagsmæssigt bredt og stammer fra bryggerier, der begyndte småt, men som med så meget andet amerikansk, med tiden er blevet rigtig store og succesfulde bryggerier. Lagunitas var startet som et mindre craft-beer bryggeri, altså det vi herhjemme kender som et mikrobryggeri, der fremstiller specialøl. De er dog senere blevet opkøbt af Heineken af to omgange, men har beholdt sit brand som specialøl og brygger smagfulde og anderledes øl. Hos Sluktørsten finder du to øl fra Lagunitas. Lagunitas IPA er let gylden og er brygget på malt som giver et strejf af karamel. Faktisk er øllen brygget på intet mindre en 43 humletyper og 65 malttyper, men smagen er alligevel enkel og går fint til flere formål. Smagen af Lagunitas Little Sumpin beskriver de selv på deres hjemmeside så konkret som ”a nice wheatly-esque-ish-ness”. Det er altså en øl, der både kan nydes af IPA-drikkere, men også af de typer, der godt kan lide de karakteristiske hvedeøl. Hvis du kan lide de mere smagfulde øl, vil du sætte pris på netop denne øl, da der ikke er sparet på humlen, som giver en udsøgt bitterhed. Den er gylden i farven, let tåget og toppet med cremet skum. Founders bryggeriet blev etableret af to gutter i 1997. I begyndelsen af 00’erne havde de en lidt svær periode, men kom godt igennem den, og er siden vokset til at have flere hundrede ansatte. I 2009 udviklede de opskriften til Founders All Day IPA. De ønskede en øl, som kunne drikkes hele dagen. De udviklede en øl som ikke er helt så stærk med sine 4,7% alkohol, men som har en kraftig og afbalanceret smag. Og hvis du er til det mere klassisk amerikanske, så slå dig på Budweiser – den skønne og lette pilsner, som passer til enhver lejlighed.

Køb din amerikanske øl hos Sluktørsten

Vi er din forhandler af amerikansk øl i Danmark. Så har du en svaghed for smagen af amerikansk øl, så skynd dig at putte dine yndlingsøl i kurven, så kommer vi og leverer dem til din virksomhed. Vores primære leveringsområde er en god radius omkring Hovedstaden. Her leverer vi fra dag til dag, vi sætter dine bestilte varer på plads og tager pant med retur. Hvis du bestiller vores drikkevarer til Fyn og Jylland, klarer vi også det med fragtmand under lidt andre vilkår. Vi glæder os til at betjene dig, så du kan nyde en smagfuld amerikansk øl i skyggen, sammen med dine kunder eller medarbejdere.

Herunder finder du svar på nogle af de ofte stillede spørgsmål.

Hvad er amerikansk øl?

Amerikansk øl er specialøl brygget på amerikanske bryggerier med deres egne udsøgte opskrifter. Hvert land har deres egne smagspræferencer, og det kan være spændende at smage forskellige udenlandske øl.

Hvem forhandler amerikansk øl?

Hos Sluktørsten forhandler vi et lille, men smagsmæssigt bredt udvalg af amerikanske specialøl.

Hvor finder jeg forskellige udenlandske øl?

Hos øl- og sodavandsdepotet Sluktørsten finder du et stort udvalg af udenlandske øl. Du kan købe skønne smagsoplevelser fra fx Amerika, Italien, Belgien og andre spændende steder.