Ordre lagt på hverdage inden kl. 14, vil blive leveret første kommende hverdag

Om Sluktørsten

Sluktørsten er et ungt og moderne øl og sodavandsdepot i stor fremgang, Sluktørsten startede i 2008, med en lastbil og en chauffør.

Vi er i dag en virksomhed med 10 ansatte, 3 lastbiler og 1 varevogne, med et 1200 m² stort højloftet lager i Roskilde, hvilket gør vi hurtigt og nemt kan opfylde alle vores kunders behov, så som hurtig levering samt et meget stort udvalg af drikkevare, som gør vi kan yde den meget store service og fleksibilitet, som er meget vigtig for vores kunder.

Sluktørsten leverer et stort udvalg af drikkevare, til virksomheder, kontorer, institutioner, det offentlige, restauranter, barer & caféer samt diskoteker, m.m.

 

Den daglige levering af Sluktørsten's produkter, bliver leveret af egne chauffører, som forstår ordet "service" vores chauffører har ingen fast tur, det betyder at alle vores chauffører, kender alle vores kunder, det er jeres sikkerhed, for at I altid får samme gode service.

Med vores indgående kendskab til markedet, er det helt naturligt at yde en service overfor Sluktørsten's kunder, som adskiller sig fra de øvrige i branchen, udover at hvis I bestiller inden kl. 14, får I leveret dagen efter i storkøbenhavn , vi har et stort udvalg af produkter fra Coca ColaFaxe KondiPepsiFrem sodavand og Aqua d'or, samt økologiske sodavand og safter fra SøbogaardNaturfrisk og kildevand.
Vi er også bekendt med at sortiment, pris, levering og service er nøglen til tilfredse kunder, samtidig skaffer vi hurtigt de produkter, som vi ikke lagerfører, det sikrer at kunden kun behøver en leverandør, Sluktørsten.

Bestil drikkevare i dag og vi leverer i morgen, vi sætter jeres drikkevare på plads, og tager det tomme retur, uanset om det skal leveres i kælderen, eller på 1-2-3-4 sal, er det altid efter jeres ønske.

Levering uden for storkøbenhavn er med fragtmand og levering til kantsten.