Ordre lagt på hverdage inden kl. 14, vil blive leveret første kommende hverdag

Produkter

Resultater 1 - 19 ud af 19

Kildevand

20x50 cl.

OBS:
Lavet af 100% genbrugsplast
Pris ex. Moms og Pant:
57,80 kr
Pris / kg:
Stk pris
2,89 kr.

24x50 cl.

Pris ex. Moms:
97,50 kr
Pris / kg:
Stk pris
4,06 kr.

20x30 cl

Pris ex. Moms og Pant:
79,00 kr
Pris / kg:
Stk pris
3,95 kr.

20x50cl

Pris ex. Moms og Pant:
82,20 kr
Pris / kg:
Stk pris
4,11 kr.

24x50cl

Pris ex. Moms og Pant:
144,90 kr
Pris / kg:
Stk pris
6,08 kr.

24x50cl

Pris ex. Moms og Pant:
142,29 kr
Pris / kg:
Stk pris
5,93 kr.

24x33 cl.

Pris ex. Moms og Pant:
212,40 kr
Pris / kg:
Stk pris
8,85 kr.

12x75 cl.

Pris ex. Moms og Pant:
160,20 kr
Pris / kg:
Stk pris
13,35 kr.

24x25 cl. Glas

Pris ex. Moms og Pant:
106,80 kr
Pris / kg:
Stk pris
4,45 Kr.

24x25 cl. Glas

Pris ex. Moms og Pant:
138,00 kr
Pris / kg:
Stk pris
5,75 Kr.

20x50 cl. Glas

Pris ex. Moms og Pant:
122,00 kr
Pris / kg:
Stk pris
6,10 Kr.

24x50 cl.PET

Pris ex. Moms og Pant:
149,90 kr
Pris / kg:
Stk pris
6,25 Kr.

16x75 cl. Glas

Pris ex. Moms og Pant:
135,20 kr
Pris / kg:
Stk pris
8,45 Kr.

6x2 L.

Pris ex. Moms og Pant:
45,90 kr
Pris / kg:
Stk pris
7,65 Kr.

1560x50 cl

OBS:
Lavet af 100% genbrugsplast
Pris ex. Moms og Pant:
3.568,50 kr
Pris / kg:
Stk pris
2,29 Kr.

1344x50 cl.

Pris ex. Moms:
4.636,80 kr
Pris / kg:
Stk pris
3,45 Kr.

2340x30 cl

Pris ex. Moms og Pant:
7.054,00 kr
Pris / kg:
Stk pris
3,01 Kr.

1560x50cl

Pris ex. Moms og Pant:
5.070,00 kr
Pris / kg:
Stk pris
3,25 Kr.

384x2L

Pris ex. Moms og Pant:
2.380,80 kr
Pris / kg:
Stk pris
6,20 Kr.

Vand på den lette måde


Kildevand er lige så essentielt, som kaffe er på arbejdspladsen. Kildevand holder hjernen og kroppen frisk til at klare dagens udfordringer. Der er mange måder at håndtere vand i hverdagen, men vand på flaske er en let og hygiejnisk måde at kunne tilbyde dine medarbejdere, eller dine kunder vand på. Køb vand hos Sluktørsten – her finder du et bredt udvalg af kildevand. Du kan finde de klassiske flasker med Denice vand, du kan finde vand i papkarton, vand uden pant og flasker med mulighed for eget firmalogo.

Vand på den lette måde

Hvis I i jeres virksomhed arbejder meget med ’ansigt udadtil’, så som kundemøder, konferencer eller messer, er det da oplagt at kunne tilbyde kildevand med logo i små vandflasker. Dine kunder og omgangskreds kan tage din vandflaske med logo med sig ud i verden, og på den måde udbrede kendskabet til din virksomhed. Hos Sluktørsten kan du vælge størrelserne 0,30 cl., 0,50 cl. og 0,55 cl. til dit vand med logo. I kan enten selv designe etiketten med udgangspunkt i vores skabelon, eller vi kan gøre det for dig ud fra dine ønsker. Hvis du ønsker kildevand med eget logo, så kontakt os på telefon eller mail for at høre nærmere, og skab god reklame og omtale af din virksomhed ved hjælp af vandflasker med logo.

Kildevand - Det sundeste valg

Kildevand er ikke bare en almindelig tørstslukker, det er en ren og forfriskende kilde til velvære. Vand spiller en vigtig rolle som energikilde og er afgørende for at opretholde en krop i balance. Det anbefales mellem halvanden til to liter vand dagligt, og hvis man er fysisk aktiv, bør man drikke endnu mere. Det er vigtigt for vores krop og velvære, og det er en af de sundeste drikkevarer, der findes - et sundere alternativ til sodavand og juice.
I modsætning til sodavand og juice, som er fyldt med sukker og tilsætningsstoffer, giver kildevand vigtige mineraler og elektrolytter. Uanset om man er på et hotel, en café eller i et møde- eller konferencecenter, er kildevand en pålidelig følgesvend, der kan bidrage til at skabe en sundere og mere behagelig oplevelse.

Vi har vand med og uden pant

Hvis du ønsker vand uden pant for at slippe for håndteringen af returpant, kan vi tilbyde vores eget Sluktørsten kildevand, som også fås i en fin og bæredygtig papkarton med 50 cl. Her slipper du for opbevaring og håndtering af pant, mens du også sparer lidt på plastforbruget. Sluktørstens eget kildevand er et billig alternativt til de andre mærker på markedet, og fås både i pap-udgaven, men også i flaske af 100% genanvendt plast. Vi fører selvfølgelig også de klassiske og kendte mærker indenfor kildevand, så som Egekilde, Aqua d’or, San Pellegrino samt Bornholms Kildevand. De fås i forskellige størrelser i både glas- og plastflasker med pant.

Lad Sluktørsten stå for håndteringen af dit kildevand

Vi ønsker at tilbyde den bedste service inden for drikkevarer til din virksomhed. Så kan du bruge din tid på det væsentlige i din virksomhed, mens vi tager os af at forsyne jer med friske og delikate drikkevarer. Vi tager os af levering af kildevand og sætter det gerne på plads i din virksomhed, ligesom vi gerne tager pant med retur. Da mængden af kildevand der bliver drukket varierer meget fra arbejdsplads til arbejdsplads, sælger vi både kildevand i enkelt kolli og kildevand på paller, så vi kan matche jeres forbrug. Du sparer lidt ved at vælge en hel palle, men vi har altid kildevand til priser, der kan matche andre udbydere. Hvis du har spørgsmål, så kontakt os endelig, så strikker vi et godt tilbud sammen.

Kildevand på hoteller

Når det kommer til hoteller, kan tilstedeværelsen af kildevand bidrage til en forbedret gæsteoplevelse. På hotelværelser er kildevand på flaske blevet standard mange steder og rejsende værdsætter den bekvemmelighed, det giver, ikke at skulle ud og købe kildevand, når de ankommer til en ny by. Kildevand på hoteller er normalt pakket i engangsflasker af høj kvalitet, der er tæt forseglet for at sikre, at vandet forbliver friskt og uændret i smag.

Kildevand på caféer

Kildevand er et must have på Caféer. Kildevand på cafeer er et sundt alternativ til sodavand og juice og vil signalere til cafeens kunder, at de ønsker at tilbyde sunde alternativer på deres menukort. Vi samarbejder med flere caféer på Sjælland og kan hjælpe med at tilbyde et bredt udvalg af forskellige drikkevarer til jeres kunder.

Kildevand til kurser og konferencer

Under kurser og konferencer er det afgørende at holde deltagerne hydrerede og skarpe. Det kan derfor være vigtigt at tilbyde kildevand til kurser og konferencer til deltagerne. Kildevand tilbyder ikke kun en ren og forfriskende smag, men det kan også give større synlighed for dit brand hvis dit virksomhedslogo eksempelvis er på vandflaskerne.

Kildevand til møder

Møder er tidspunkter, hvor professionalisme og opmærksomhed er altafgørende. Flaskevand er en bekvem løsning til travle kontorer og mødelokaler. Opbevar flaskerne på køl, så du altid kan tilbyde dine medarbejdere, samarbejdspartnere og gæster koldt vand. Ved at tilbyde kildevand til møder kan du skabe en behagelig atmosfære og vise omsorg for dine mødedeltageres velbefindende. Kildevand er ikke kun et sundere alternativ til sodavand og juice, men det kan også tilpasses med dit firmas logo eller budskab for at give et personligt præg.

 

 

Herunder finder du svar på nogle af de ofte stillede spørgsmål omkring kildevand.

Hvor køber jeg kildevand til min arbejdsplads?

Du kan købe kildevand hos mange forskellige kildevandsleverandører, men ønsker du et stort udvalg og en udsøgt service i håndteringen af dit kildevand - lige fra bestilling over levering til pant-håndtering, så skal du købe dit kildevand hos Sluktørsten.dk. Vi er stolte af at levere kildevand til et hav af forskellige virksomheder i Danmark – måske også din?.

 

Hvad består kildevand af?

Kildevand hentes fra naturlige underjordiske kilder, og hældes på flasker eller kartoner. Det smarte ved kildevand er, at det er let at håndtere i en travl hverdag. Det er let at tage med på farten og det er indbydende at byde gæster. Dog er kildevand stort set det samme som det postevand, der kommer ud af vandhanen.

 

Hvor kan jeg købe kildevand i papkarton?

Hvis du ønsker et alternativ til vand i plastflasker, kan du hos Sluktørsten.dk købe kildevand i papkarton. Det er for eksempel en god måde at bidrage til at mindske det store forbrug af plastik på.