Ordre lagt på hverdage inden kl. 14, vil blive leveret første kommende hverdag

Resultater 1 - 5 ud af 5

Bold

12x25 cl.

Pris ex. Moms:
131,40 kr
Pris / kg:
Stk pris
10,95 Kr.

12x25 cl.

Pris ex. Moms og Pant:
131,40 kr
Pris / kg:
Stk pris
10,95 Kr.

12x25 cl.

Pris ex. Moms:
131,40 kr
Pris / kg:
Stk pris
10,95 Kr.

12x25 cl.

Pris ex. Moms:
131,40 kr
Pris / kg:
Stk pris
10,95 Kr.

12x25 cl.

Pris ex. Moms:
131,40 kr
Pris / kg:
Stk pris
10,95 Kr.

BOLD drinks - det modige valg til kontoret

Er du på udkig efter en stilren drik, du kan tilbyde på kontoret, så er BOLD drinks et rigtig godt bud. BOLD er en dansk produceret iskaffe med trippel espresso på dåse med et stilrent design.

Hos Sluktørsten har vi en særaftale med BOLD drinks om levering af BOLD iskaffe til erhverv. Tag det modige valg og vis dine medarbejdere og kunder, at I værdsætter dem og ønsker at tilbyde dem noget ud over det sædvanlige.

BOLD blev først kendt som firmaet, der var med i programmet Løvens Hule af to omgange. Det var først anden gang, man så BOLD i Løvens Hule, at de fik en investering med sig fra ‘løverne’ Jesper Buch og Christian Arnstedt. Den oplevelse, fortæller virksomheden, er et typisk eksempel på den vindermentalitet, som ligger bag produktet, hvor det ikke slog dem ud at satse og fejle i første omgang. De gav ikke op, men var modige og lykkedes i anden omgang. Det er denne mentalitet, som BOLD repræsenterer. 

BOLD iskaffe til både medarbejdere og kunder

Hvad fortæller jeres udvalg af drikke på kontoret om jeres virksomhed? Mange arbejdspladser tilbyder blot kaffe, te og vand til deres medarbejdere samt ved kundebesøg. Ved at have BOLD drik i kontorets faste sortiment, kan I skille jer ud og byde på friske drikkevarer, der appellerer til flere typer af medarbejdere. Giv dine medarbejdere et friskt og lækkert alternativ til den klassiske og traditionelle varme kaffe. 

Zero, True, Choco eller Oat iced espresso

BOLD benytter en trykmetode til brygning af kaffe, som er grundingrediensen i alle deres produktvarianter. Det giver BOLD kaffe deres karakteristiske, intense og kraftfulde smag af mørkristet espresso. Denne metode sikrer desuden, at hver dåse med BOLD indeholder 162 mg koffein (trippel espresso shot), og at den naturlige sødme fra bønnerne bevares, så du ikke behøver at tilsætte ekstra sukker. Herunder kan du læse om de forskellige varianter vi forhandler.

Zero iced espresso

BOLD zero er Danmarks eneste iskaffe uden sukker og kalorier. En let og lækker kaffeoplevelse, der indeholder et strejf af karamel smag.

True iced espresso

Den originale BOLD iced espresso. Den klassiske iskaffe med tre espresso shot. BOLD espresso er lavet med skummetmælk, der gør den mere blød uden at blive for fed. BOLD true har færre kalorier end de fleste andre iskaffeprodukter på det danske marked.

Choco iced espresso 

En lækker ice chokolade, der modsat de andre iskaffer, er tilsat rigtig chokolade. Denne variant er særlig populær blandt dem, der gerne vil have en dæmpet kaffesmag, men stadig nyde godt af koffeinet.

Oat iced espresso

BOLD oat ice espresso er et plantebaseret og vegansk alternativ. Det er en klassisk iskaffe lavet med havredrik.

Et ekstra skud energi på arbejdsdagen

Nogle tror, at der er tale om en BOLD energidrik, men energien i BOLD iskaffe består af 100% naturlig koffein fra kaffebønner. Den klassificerer sig derfor ikke som en energidrik, da de oftest tilsætter koffein kemisk. Den naturlige koffein optages langsommere, hvilket gør at energien holder over længere tid. Det gør en BOLD drink til en ideel opfriskende drik på en lang arbejdsdag.


Sluktørsten leverer alle typer drikkevarer direkte til døren i din virksomhed. Vi leverer i tidsrummet kl. 8-14 mandag til fredag, og hvis I bestiller inden kl. 14, får I leveret dagen efter i storkøbenhavn.