Deres indkøbsvogn

Deres indkøbsvogn er tom

JA slide show

Logo EP Hjemmeside Intranet

Velkommen Til Sluktørsten.dk | Levering Af Øl og Vand

Sluktorsten

Sluktørsten er den uafhængige drikkevareleverandør, der kan levere drikkevarer fra mange forskellige producenter, til priser der er blandt markedets bedste. Vi vil være din leverandør både når det drejer sig om levering af sodavand, øl, økologiske produkter eller kildevand til virksomheder, kantiner, hoteller, cafeer, barer & diskoteker, m.m. i det daglige, samt levering af øl fustage og fadølsanlæg til firmafesten.

Bestiller du inden klokken 15, så leverer vi jeres drikkevare allerede næste dag. Vi leverer på det sted du ønsker og tager naturligvis tom returemballage med os, som ikke skal returneres til dansk retursystem.

.

Levering af sodavand

Vi står for levering af sodavand fra alle de kendte mærker, som Coca Cola, Pepsi, Faxe Kondi, Carlsberg, Tuborg og San Pellegrino samt billigere alternativer, som Frem sodavand.

Levering af Red Bull

Sluktørsten har stærke priser på Red Bull.

Levering af drikkevarer

Vi leverer også Sluktørsten Kildevand, et stort udvalg af Aqua D'or's produkter, derudover har vi et bredt udvalg af øl og ready to drink alkohol, samt et stort udvalg af økologisk juice, safter, sodavand og smoothies fra bla. Thorrisgaard, Naturfrisk, Brdr Adelhardt, Søbogaard og Juicorganic

Sluktørsten er i stand til at leve op til jeres ønsker

Ring til 70 22 10 24 eller bestil her på siden

borsen gazelle           Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

 

Seneste nyt

Mest popurlære

Kontakt